Evenimente

22 Februarie 2021

S-au împlinit, luna aceasta, 5 ani de la plecarea din mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfântului Gheorghe” și așezarea în veșnicia lui Dumnezeu a Părintelui Constantin Leonte.

13 Iunie 2020

Sărbătoarea Pogorârii Duhului Sfânt - slujire și comuniune

14 Mai 2020

Dragii noștri,
începând cu data de 15 mai, putem să vă primim la Sfânta Liturghie.
 

02 Mai 2020

Cei interesați să se implice în acțiuni de asistență socială și socio-medicale venind în sprijinul persoanelor vulnerabile au acum la dispoziție platforma umanitară ajutamimpreuna.ro unde se găsesc toate informațiile necesare atât beneficiarilor, cât și potențialilor voluntari sau donatori.

23 Aprilie 2020

În după-amiaza zilei de miercuri 22 aprilie 2020, băcăuanii s-au bucurat de binecuvântarea sfinților porniți în procesiune ca preambul al sărbătorii Sfântului Gheorghe.

În ziua de 23 aprilie, în fiecare an, Biserica Ortodoxă prăznuiește pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, ocrotitorul Forțelor Militare Terestre Române, dar și al parohiei "Sf. Gheorghe" din zona de Sud a orașului Bacău.

19 Aprilie 2020

Anul acesta,... S-a jertfit din nou, în Sfânta Liturghie, în austeritatea unei nopți în care fiii Bisericii au fost nevoiți să stea acasă,... iar mormântul, Altarul pe care se jertfește continuu pentru lume, I-a fost păzit, din nou!