Vecernia din seara aceasta a fost specială, așa cum vor fi, pentru o perioadă, toate slujbele!

Biserica a fost plină: de slujire, de rugăciune, de sunet de toacă și clopot, de cuvintele melozilor ce au compus, sub inspirația Duhului Sfânt, cântările închinate Maicii Domnului și întrupării Fiului lui Dumnezeu, Răscumpărătorul și Mântuitorul lumii, de gândurile voastre, ale celor ce ați înțeles că e mai bine să stați acasă, dar, stând acasă, v-ați rugat împreună cu noi!

V-am pomenit pe fiecare și vom continua să vă purtăm în rugăciune și să vă așezăm în iubirea milostivă a lui Dumnezeu!

Vă sfătuim să rămâneți acasă împlinind sfaturile Părintelui Patriarh Daniel și ale ierarhului nostru, IPS Arhiepiscop Ioachim, de a continua să vă rugați, de a asculta/viziona slujbele Bisericii pe Radio Trinitas și Trinitas TV, Doxologia sau pagina de facebook a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Această soluție este una temporară într-o situație extraordinară, până când, ne vom putea întoarce în biserica în care s-au rugat bunicii și părinții noștri!

Vă îmbrățișăm pe toți cu drag, rugând pe Hristos Domnul, ce s-a întrupat pentru mântuirea noastră, să vă ocrotească și să vă țină sănătoși!

*********

PS: Vă mulțumim, pentru că, prin dragostea dvs. pentru Hristos și Maica Domnului, ați împodobit și la această sărbătoare a Bunei Vestiri lăcașul sfânt!