Pomenirea preoților slujitori la Biserica "Sf. Gheorghe" trecuți la Domnul

Sâmbătă, 19 februarie, la Biserica "Sfântul Gheorghe" din Bacău, ne-am adunat împreună, preoți și credincioși, pentru a pomeni în Sfânta Liturghie pe părinții care au slujit la altarul acestui sfânt lăcaș.

Ni s-au alăturat în slujire părintele prof. Adrian Alexandrescu, inspector școlar pentru Disciplina Religie și părintele prof. Justinian Cimpoeru, Colegiul "Mihai Eminescu", Bacău.

La finalul Sfintei Liturghii și după parastasul de pomenire a vrednicilor slujitori trecuți la Domnul, Părintele Adrian Alexandrescu a făcut o scurtă evocare a doi dintre duhovnicii care, prin râvnă pastorală, prin erudiție și cultură, prin jertfă și dăruire au contribuit la închegarea frumoasei comunități parohiale: protopresbiterul Vasile Radu și părintele profesor Constantin Leonte.

Comemorarea s-a încheiat în Cimitirul Central, unde doamnele preotese prof. Iulia Radu și prof. Irina Leonte au dorit să se oficieze o scurtă pomenire la mormintele celor doi slujitori evocați.

Ne înclinăm cu recunoștință în fața acestor părinți, care s-au făcut făclii purtătoare de lumină din lumina lui Hristos!

Dumnezeu să-i odihnească întru împărăția Sa cea veșnică!