Împreună facem mai mult bine!

Image
https://static.anaf.ro/.../formu.../177_OPANAF_1679_2022.pdf
https://static.anaf.ro/.../formu.../177_OPANAF_1679_2022.pdf

https://static.anaf.ro/.../formu.../177_OPANAF_1679_2022.pdf

Dragii noștri,

Aveți posibilitatea de a sprijini activitatea noastră redirecționând 3,5% din impozitul datorat către stat prin completarea formularului 230/2023 fie cu datele Parohiei "Sf. Gheorghe" Bacău (sprijinind astfel lucrările de restaurare a bisericii si alte activități administrative), fie cu datele Asociatiei noastre, "Casa binecuvântării" Bacău (pentru activitățile sociale, filantropice si cultural-misionare). De luni, la pangar veți găsi și formularele tipărite, completate cu datele de identificare fiscala ale celor doua instituții.

Declarațiile completate trebuie să ajungă la noi (prin depunerea lor la pangarul bisericii sau transmiterea lor in format electronic, prin mesaj pe facebook, whatsApp sau email).

De asemenea, orice firmă din România poate solicita redirecționarea unui procent din impozitele plătite pentru anul precedent (până la 20%) la ANAF către o organizație non-profit (ONG) sau o altă cauză socială, prin completarea declarației 177.

În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să completați un contract de sponsorizare și declarația D177 pe care ulterior o depuneți la ANAF și astfel alegeți destinația acestor bani, altfel aceștia rămân în visteria statului, nu în bugetul firmei. Totul durează doar câteva minute!

Împreună facem mai mult bine!

Va mulțumim!