Debutul celei de-a doua ediții a Proiectului "Pentru mămici și pentru cei mici"

În luna pentru viață vă invităm să fiți alături de noi, să ne exprimăm susținerea pentru mamele aflate în criză de sarcină și pentru cei mici, încă din prima secundă!

Anul acesta, în parteneriat cu Parohiile băcăuane "Sf. Ioan" și "Bunavestire" organizăm ediția a II-a a Proiectului "Pentru mămici și pentru cei mici", în cadrul căruia vom colecta:

*pentru nou-născuți: pelinci/scutece de finet 70x70 cm, pături subțiri, scutece de unică folosință, pentru prematuri și nou-născuți (pentru bebeluși de la 600g la 3,5kg)

*pentru mămici: halat, lenjerie intimă, tampoane lehuze, vată, cămăși de noapte mărimea XXL, șlapi de plastic mărimea 38-39, săpun lichid, periuță, pastă de dinți, prosoape

*pentru Maternitatea Spitalului Județean Bacău: cearșafuri de 120/80cm, săpun lichid, donații în bani în vederea sprijinului acordat pentru achiziționarea unui Modulul de oximetrie cerebrală/somatică mobil pentru nou-născuți, în valoare totală de 45.000 de lei, care va fi donat de Protopopiatul Bacău, prin contribuția tuturor parohiilor.

Donațiile în lei pot fi făcute și în contul Parohiei "Sf. Gheorghe" Bacău deschis la CEC Bank RO83CECEBC0136RON0092825 - cu mențiunea "pentru viață"